2013/01/22

Facebook-mókus #3: de tényleg nincs? Tutira?

Webáruház, Budapest

Facebook-bejegyzés a webáruház Facebook-oldalán:

Kis Jenő 
Jó estét kívánok! Azt szeretném megtudakolni, hogy ebből a metszőollóból már tényleg egyetlen egy darab sincsen? És ha nincs, mikorra tudnák beszerezni?
És belinkeli a metszőolló termékaloldalát, ahol a következő szöveg olvasható, csupa nagybetűvel:

A TERMÉK JELENLEG NEM KAPHATÓ
alatta:
Sajnos nem tudjuk, hogy a termék mikor lesz legközelebb beszerezhető, ezért ügyfélszolgálatunk... bla-bla-bla. Keresse fel oldalunkat később vagy tekintse meg hasonló termékeinket. 
Igen, ez tulajdonképpen Facebook-mókus #1 másik kiadásban, csak nem az árra kérdez rá, hanem arra, hogy van-e, ami egyértelműen, nyilvánvalóan, tuti-kukk-úristen nincs.

Kedves Jenő!

Jól gondolja, valóban sumákolunk. Az Ön által keresett Zingmabub Super Duplex metszőollóból valójában 17 darabunk is van, de nem akarjuk eladni. Történt ugyanis, hogy egy unalmas pillanatban a raktárosok  kirakták belőlük a Y.M.C.A. betűit -- tudja, van az a jó kis nóta, icfántu széjindá váemszié --, és most tök jól mutatnak a polcon, szénné röhögjük magunkat rajta. Reméljük, megérti. Ha kiröhögtük magunkat, istenuccse eladjuk őket mind egy szálig.

Üdvözlettel,

Sanyi
főraktáros
Budapest és környéke MGTSZ webáruház

Update: Jenő nem adja fel. Nem olvas és nem adja fel. Miután ügyfélszolgálatunk tájékoztatta arról, hogy a termék valóban nem kapható, de ajánlottak helyette egy másikat, emberünk most épp arról érdeklődik, hogy a közeljövőben mégis mikor számíthat arra, hogy újra kapható lesz.  Facepalm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése